تغذیه درماه رمضان
*10نکته تغذیه ای مخصوص ماه رمضان *
1- از خوردن آب یا نوشیدنی خیلی سرد وتگری بلافاصله بعد افطارپرهیز کنید،چراکه باعث ایجاد عطش ومیل کاذب وسیریناپذیر به آب پیدا خواهید کرد که تا سحر وساعت روز نیز ادامه خواهد داشت.
2- از خوردن زولبیا وبامیه ومواد قندی وسرخ کردنی که دارای کالری زیاد است بپرهیزید،چراکه مصرف انها باعث ایجاد عطش ومیل کاذب به آب خواهد کرد که کمترین زیان آن دلپیچه ویبوست وباعث اضافه وزن وچاقی وکبد چرب دردراز مدت خواهد شد.
3- بهتراست افطار با خرما ویک استکان چای کمرنگ یا اب ولرم باشد.
4- وعده افطار بهتر است مثل وعده صبحانه سبک باشدواز سبزیجات یا نون وپنیر سبزی ،استفاده شود که سرشار از فیبر ومنبع تامین انرژی مناسب ومورد نیازبدن است.
5- دروعده صبحانه بجای اب یخ از اب میوه ها ی طبیعی وتازه که درمنزل چن ساعت قبل تهیه ودریخچال خنک شده مصرف کنید تا باعث نشاط پوست وتامین قسمتی از انرژی بدن میشود.
6- بعد افطار تا سحر مصرف سبزیجات ومیوه ها را در ساعات شب دربرنامه خود داشته باشید ،چراکه میوه جات بعلت داشتن اب وفیبر وبسیاری از ویتامینها اب مورد نیاز بدن را تامین ومانع از ایجادیبوست وعطش ومیل به آب در ساعات روز خواهد شد.
7- بهترین زمان خوردن زولبیا وبامیه البته به میزان محدود وخیلی کم چند ساعت بعد افطار وحداقل یک ساعت قبل خواب میباشد.
8 - بهتر است وعده سحری مفصل ومانند وعده ناهار درروزهای غیر ماه رمضان باشد تابه علت طولانی بودن ساعات روزه داری باعث کاهش انرژی وضعف وبی حالی در طول روز نشوید.
*تذکر:دروعده سحری نیز از مصرف غذاهای خیلی چرب وشیرین خودداری کنید تا باعث عطش درطول روزوسوء تغذیه واضافه وزن در دراز مدت(پایان ماه رمضان)نشوید
9 -هرگز دزرهیچ یک از ساعات ووعده های غذایی درماه رمضان از غذاهای فست فود استفاده نکنید که دارای چربی وکلسترول LDL همان کلسترول مضر میباشد ومصرف آن باعث ضرروآسیب رساندن به بدن میشود
10- هرگز در ماه رمضان تصمیم به کاهش وزن وانجام رژیم های غذایی سنگین برای کاهش وزن نگیرید.چراکه باعث آسیب رسیدن به بدن وایجاد سوء تغذیه،بیماریها وناراحتی گوارشی ومعدهوحتی ایجاد چاقی قابل برگشت ومفرط مینماید.
*طاعات قبول*
نظرات شما عزیزان:
پاسخ:خواهش میکنم

پاسخ:ممنون از نظر لطفتون